Under tillsättning eller tillsatt, ej sökbar

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor. Vi erbjuder ett brett utbud av träning och välmående för alla åldrar. Vi söker just nu ett flertal gruppträningsinstruktörer till både morgon-, dagtid- och helg-klasser på våra klubbar i Uppsala.

Som gruppträningsinstruktör är du klubbens och Nordic Wellness ansikte ut emot våra medlemmar. Entusiasmerande, glädjespridare och stark personlig utstrålning krävs i rollen som gruppträningsinstruktör. Här gäller det att förmedla träningsglädje och inspirera en större grupp människor. Du ska få andra att skratta och ha kul samtidigt som de tränar.

Rollen som gruppträningsinstruktör handlar mycket om att vara artist. Du ska tycka om att stå i centrum och kunna bjuda på dig själv. Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det finns stort utrymme att vara med och påverka samt utvecklas i företaget. Vi söker instruktörer utbildade i Les Mills olika koncept men även i zumba och yoga. För rätt person står vi för utbildning. 

Välkommen att skicka in din ansökan till anna.ekvall@nordicwellness.se. Sista ansökningsdag är 11/6 - 2017. 
Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 1-6 h/vecka
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2017/85
Publicerat 2017-05-08
Sista ansökningsdag 2017-06-11

Tillbaka till lediga jobb